vrijdag 30 november 2012

Afvallen met whey perfection

Whey perfection is een eiwitpoeder van een zeer hoge kwaliteit. Het bestaat uit de zuivere kwaliteit Whey proteine isolaat, Whey Hydrolisaat en ultra gefilterde whey concentraat. Deze ingredienten zorgen er voor dat je alleen vet vrije spiermassa wint met whey perfection. Dankzij deze samenstelling is afvallen met whey perfection ook gemakkelijk. In dit artikel gaan we jou uitleggen hoe je kunt afvallen met whey perfection eiwitpoeder.

Afvallen met whey perfection

Afvallen met whey perfection
Vele studies hebben al aangetoond dat je snel kunt afvallen met een eiwitrijk dieet. Doordat je toch alle gezonde voedingsstoffen binnen krijgt en met name de eiwitten zul je je spiermassa behouden. De eiwitten zorgen er voor dat je spieren niet worden afgebroken tijdens het sporten, wel verbrand je vet en dat is juist wat je wilt bereiken. Dit is bovendien ook nog een erg gezonde manier van afvallen. Als je genoeg eiwitten wilt binnen krijgen om spier afbraak te voorkomen en je wilt dit allen uit eten halen zul je teveel calorieen binnen krijgen om af te vallen. Met een whey perfection shake krijg je voldoende eiwitten binnen en weinig calorieen waardoor het verliezen van vet mogelijk is.

Wanneer neem ik whey perfection?

wanneer neem ik whey perfection
Als je wilt afvallen met whey perfection is het aan te raden om iedere dag een eiwitshake te nemen. Omdat je  al bezig bent met afvallen gaan we er van uit dat je al gestopt bent met het nemen van tussendoortjes en een vast eet patroon hebt. Wat je nu gaat doen is het middag eten vervangen voor een whey perfection shake. Een whey perfection shake vult nog aardig waardoor je niet extra honger zult hebben. Door dat er minder calorieen in een eiwitshake zitten dan een middag maaltijd zul je kunnen afvallen. In de shake zit ongeveer evenveel eiwitten als de vervangen maaltijd hierdoor zul je je spiermassa behouden.

Hoe maak ik een whey perfection shake?

Het lekkerst is natuurlijk om een shake te maken met melk. Maar omdat jij aan het afvallen bent kun je deze extra calorieen niet gebruiken. Doe daarom eerst ongeveer 250ml water in je shake beker. Doe vervolgens een schepje van jou favoriete whey smaak  in de beker. Draai de dop er op en schud hem goed. Je shake is nu klaar om te drinken.

1 opmerking:

  1. Whey perfection is niet alleen gezond het is echt een overheerlijke eiwitshake. Eerder nam ik wel eens eiwitpoeder van andere merken maar naar de eerste keer whey perfection te nemen ben ik nooit meer terug gestapt naar een andere shake. De resultaten zijn super!

    BeantwoordenVerwijderen