maandag 12 november 2012

Whey Perfection


Whey perfection is een eiwitshake die je moet gebruiken als je wel spiermassa wilt aankomen, maar je het zelfde vet percentage wilt behouden.

Veel eiwitshakes bevatten veel calorieen waardoor je naast spiermassa ook veel vetmassa aankomt, bij de eiwitshake Whey perfection heb je hier geen last van.
De samenstelling per 100 gram is als volgt:
78 gram eiwitten
9 gram koolhydraten
5 gram vet
100 gram is 393 calorieen.
Een maatschap eiwitshake is 28 gram, dit is 113 calorieen en bevat 22 gram eiwitten, 2,5 gram koolhydraten en slechts 1,4gram vet, dit geld voor een shake die gemaakt is met water. Natuurlijk is het veel lekkerder om het te mengen met melk, dan komen de voedingswaarde van de melk er nog bij. Als je een strak eetschema hebt moet je dus niet vergeten dit er nog bij op te tellen.


De eiwitshakes passen prima in een eiwitrijk dieet en zijn perfect voor mensen die regelmatig aan kracht training doen en serieuze massa willen winnen. Het voordeel aan deze shake is dat hij in super veel overheerlijke smaken te koop is. Hierdoor gaat het nooit vervelen en zul je iedere keer weer uitkijken naar een shake van Whey perfection.

Door de vele smaken van deze eiwitshakes is het toch lastig om een keuze te maken, omdat de kleinste pot al 2kilo is. Zo'n pot gaat dus al wel een paar maand mee. Gelukkig kan je daarom ook sachets kopen, dit zijn 15 zakjes met van iedere smaak eentje zodat jij kan proeven welke je het lekkerste vind.

whey perfection
Hoe maak je een eiwitshake?
Als je besloten hebt om de whey poeder te kopen kun je eindelijk een shake maken. Bij je bestelling krijg je meestal een gratis shake beker. Doe in je beker eerst water of melk. Voeg daarna een schepje eiwit poeder toe. Doe de dop op je shake beker en schud flink. Nu is je shake klaar om op te drinken.  Doe nooit eerst poeder en dan water of melk dan krijg je shake veel klontjes en blijft de helft in je beker achter.


Wanneer moet je de shake innemen?
Je kunt de shake nemen bij je ontbijt, voor de training of na de training. Let er wel op dat de shake best kan vullen dus als je ontbijt neemt neem hem dan direct daarna.


Op deze pagina speciaal over whey perfection vind je:
- Uitleg over wanneer je het moet innemen
- De juiste dosering
- Whey perfection afvallen
- Reviews
- Ervaringen
- Aanbiedingen

Hou daarom regelmatig deze blogspot in de gaten zodat jij alles kunt lezen over dit top product.

Wat is een voedingssupplement?

1 opmerking:

  1. Voor echte sporters zijn eiwitten erg belangrijk om spiermassa te kweken. Daarom is een eiwitshake aanbieder belangrijk om te vinden voor een sporter!

    BeantwoordenVerwijderen