donderdag 3 januari 2013

Whey perfection gebruik

Whey perfection is een van de betere eiwitshakes die in Nederland verkocht wordt. De eiwitshake word door verschillende mensen gebruikt. Het gebruik van Whey perfection is ook voor verschillende mensen geschikt.  Of je nou een krachttraining doet en grotere spieren wilt, of veel aan cardio doet en wilt afvallen de whey perfection shake helpt jou je doel te bereiken.

Het gebruik van whey perfection

Het gebruik van de whey poeder is zeer simpel. Je pakt een shake beker en vult deze met melk of water. Mijn voorkeur gaat persoonlijk uit naar melk, dit is veel lekkerder en de extra eiwitten uit het melk kunnen nooit kwaad. Als je doel is om af te vallen is het natuurlijk verstandiger om water te gebruiken. Als je de shake beker gevuld heb met melk of water doe je de juiste hoeveelheid eiwitpoeder er in. Je draait de dop er weer op en gaat nu goed schudden. Je shake is nu klaar om gedronken te worden. Je kunt het beste de shake als ontbijt nemen, voor het trainen nemen of vlak na het trainen. Dit zijn namelijk momenten dat jou lichaam de eiwitten hard nodig heeft. 

Er zijn verschillende smaken van whey perfection beschikbaar, als je niet weet welke je wilt proberen koop dan eerst een sample variety pack. Hiermee kun jij experimenteren welke jij het lekkerst vind en hoef je niet meteen twee kilo in te slaan van dit eiwitpoeder.

Heb jij ervaring met deze shake, laat dan een reactie achter met een uitgebreide review hiermee kun je andere sporters helpen. Wacht daarom niet langer en reageer direct.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten