donderdag 7 februari 2013

Eiwitpoeder whey perfection


Vaak kopen mensen die net beginnen met trainen eiwitshakes van whey perfection in de hoop dat ze binnen no time de nieuwe Arnold Schwarznegger worden. Rondom eiwit shakes bestaan ook een hoop mythes, leugens en vooroordelen. Hierdoor heeft het een negatieve naam gekregen en krijgen mensen te hoge verwachtingen. Maar wat is een eiwitshake nu eigenlijk en wat doet het met je?

De werking van whey perfection

whey perfection eiwitpoeder
Een pot met whey perfection
Wheyperfection is een van de meest populaire eiwitshakes die in Nederland gekocht wordt. Het gebruik van het eiwit poeder is als toevoeging op je dagelijkse voeding bedoelt. Wie enkel leeft op shakes zal niet gezond leven. Als je spiermassa wilt aankomen is het belangrijk om eiwitten uit meerdere bronnen te halen. Dit kan vis, vlees, melkproducten of whey zijn. Het nemen van een shake kan dus een makkelijke manier zijn om de juiste  hoeveelheid eiwitten binnen te krijgen die jij nodig hebt om te groeien.  De eiwitten van de whey perfection shake zijn perfect voor een snelle opname. Hierdoor kan jij het gemakkelijk vlak voor of vlak na de training innemen.

Een van de vele redenen waarom mensen voor deze shake gaan komt mede door de prijs kwaliteits verhouding. Een shake is namelijk goed voor 22 gram eiwitten en slechts 1,4 gram vet en 2,5 gram koolhydraten. Door deze goede samenstelling kan het voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Of je nou van je vet rollen af wilt of dat je als doel hebt om extreem breed te worden, deze shake helpt je bij je doel.
Een andere reden om deze shake te kopen is doordat het zeer lekkere smaken heeft. Whey heeft namelijk zo’n 15 smaken bijvoorbeeld: Aardbei, banaan, appeltaart, speculaas maar ook gewoon naturel. Je kunt een shake maken met water maar met melk is het toch het lekkerst. Je shake zal nu lekkerder smaken dan een gemiddelde milkshake van de snackbar en hij is nog veel gezonder ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten